Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy Váci úti üzletünk 2023.07.21. (pénteken) elköltözött. Kizárólag a Tenkefürdő utca 3. alatt vagyunk megtalálhatóak, ahol továbbra is szeretettel várunk minden Kedves Vásárlót!

Kívánságlista

Thrustmaster TCA CAPTAIN PACK X AIRBUS ED (4460217)

PC
118 780 Ft
Bruttó ár
  • Termékazonosító
    200199718
  • Házhoz szállítás
    Utolsó darabok, 1-3 munkanap
  • Szaküzletek készletinformációja
  • Compker Tenkefürdő
    1-5 munkanap
  • Compker Tenkefürdő
    1-5 munkanap
  • Gyártói cikkszám
    4460217
  • Megjelenés
    2021-12-31
  • Garancia
    2 év

Thrustmaster TCA CAPTAIN PACK X AIRBUS ED (4460217) ismertető

A Thrustmaster izgatottan mutatja be a TCA Airbus Edition termékcsaládhoz tartozó kiegészítőkből álló csomagot.

A TCA Captain Pack Airbus Edition, a TCA Officer Pack Airbus Edition-ből és a TCA Quadrant Add-on Airbus Edition-ből áll, melyekkel a polgári repülés élménye teljessé válik — minden funkció megtalálható ahhoz, hogy a kapitány szerepébe bújhass.

Az Airbus oldalsó joystick kormány , a quadrant gázkar és a plusz gázkar a híres  Airbus A320/A320neo utasszállítóban található eszközök ergonomikus másolatai. A kiegészítők minden funkcióval rendelkeznek, ami a polgári repüléshez kellhet — legyen az business jet, szállító repülőgép vagy  műrepülő.

PIHENTESD KICSIT A KERESKEDELMI REPÜLÉST ÉS VÁGJ BELE MAGABIZTOSAN A HARCI -VAGY ŰRREPÜLÉSBE!

A TCA Captain Pack Airbus Edition kizárólag ikonikus termékeket tartalmaz: minden egyes replika kiegészítő formája és színe az eredetit tükrözi, melynek köszönhetően a vezetési élmény teljesen hiteles és élethű.

Imádni fogod  az igazi Airbus utasszállító inspirálta irányítók széles választékát: a gombok használatának érzetét és a reakcióidőt, a tolóerő szabályzó ellenállását, az eszközök aktiválás hangját és tapintását. Minden a kezed ügyében van, ami a replika eszközökkel való repülés legújabb szintjéhez kell.

A TCA Captain Pack Airbus Edition a Thrustmaster méltán ünnepelt saját szabadalmú H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszerét alkalmazza, amely a beépített mágneses szenzoroknak köszönhetően, igazán valósághű élményt nyújt. Az oldalsó joystick kormány 14 bites felbontással, míg a quadrant gázkar 16 bites felbontással működik.

EZ AZ ÉRINTÉSMENTES MÁGNESES SZENZOR TECHNOLÓGIA, POTMÉTEREK NÉLKÜL, MINDKÉT ESZKÖZNEK KORLÁTLAN ÉLETTARTAMOT BIZTOSÍT.

Ezek a termékek kompatibilisek PC-vel (Windows 10).

  • Ergonomikus replika: az ikonikus Airbus utasszállítón található irányítók, az oldalsó joystick kormány és quadrant gázkar másolatai. Hivatalos Airbus licenccel.
  • Kétkezes joystick 4 cserélhető gomb fej modullal, 12 programozható gombbal, beépített gázkarral és egy plusz, a markolat elfogatásával működő oldalkormánnyal (zárható/nyitható).
  • A 4 tengely + a 31 akciógomb – beleértve a 13 virtuális gombot – (ütközők, kapcsolók és még egy sugárfordító is) a lehetőségek széles tárházát kínálják felszállásnál, repülés közben, leszállásnál és a földön is.
  • Ikonikus Airbus irányítók tökéletes beleélést biztosítanak, melyek közé tartozik a trimm, a futómű, az automatikus kerékfékrendszer, az oldalkormány trimm és az állóhelyzeti fék.
  • A H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) mágneses szenzoroknak köszönhető precizitás: sebészi pontosság (vagyis 14 bites felbontás az oldalsó joystick kormány és 16 bites felbontás a quadrant gázkar esetében)
  • Kompatibilis a Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) és Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) oldalkormány rendszerekkel, és a TM Flying Clamp-el (mind külön kapható).
  • Csak dugd össze és játssz: a Microsoft Flight Simulator 2020 játék mindkét eszközt automatikusan felismeri.
  • PC-vel kompatibilis (Windows 10)

Thrustmaster TCA CAPTAIN PACK X AIRBUS ED (4460217) specifikáció

Ergonómia

Termék színeFekete,Kék

Csatlakozók és csatlakozási felületek

CsatlakozófelületUSB
Kapcsolódási technológiaVezetékes

Beviteli eszköz

EszköztípusFlight Sim
Támogatott játékplatformokPC

Tápellátás

ÁramforrásKábel
További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód