Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy Váci úti üzletünk 2023.07.21. (pénteken) elköltözött. Kizárólag a Tenkefürdő utca 3. alatt vagyunk megtalálhatóak, ahol továbbra is szeretettel várunk minden Kedves Vásárlót!

Otthoni termékek, háztartási gépek

Háztartási gépek - ismertető

Háztartási gépekre az év minden napján szükségünk van. A modern, kényelmes otthon megteremtése mindannyiunk számára egy szép célkitűzés. Nálunk most kedvedre válogathatsz a különböző háztartási eszközök közül, ezenfelül egy automatizált okos otthon megvalósításában is segítségedre lehetünk. Az okos otthon lényege, hogy összehangoltan működteti a különböző elektromos háztartási berendezéseket. Automatizált világítás, fűtésszabályozás, és még a redőnyöd is felhúzza magát egy szép zene kíséretében ha reggeli ébresztést szeretnél. Miközben dolgozol, otthonodat teljes biztonságban tudhatod, mert távolról figyelheted a kamerafelvételeket az otthonodban. Rengeteg időt és pénzt is megspórolhatsz az önfeledt kényelem mellett, mivel az automatikus fűtésszabályozás segítségével beállíthatod azokat az időpontokat, amikor otthon tartózkodsz, így akár munkából hazaérve okos otthonod már előre bemelegítve várhat. Az okos otthon termékek mellett megtalálod nálunk a szokványos konyhai kisgépeket, konyhai kiegészítőket, szépségápolási termékeket, de akár egy modern kávéfőző is a tiéd lehet.

További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód