Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy Váci úti üzletünk 2023.07.21. (pénteken) elköltözött. Kizárólag a Tenkefürdő utca 3. alatt vagyunk megtalálhatóak, ahol továbbra is szeretettel várunk minden Kedves Vásárlót!

Kívánságlista

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG STICK for PC (2960738)

PC
104 780 Ft
Bruttó ár
  • Termékazonosító
    200186269
  • Házhoz szállítás
    Utolsó darabok, 1-3 munkanap
  • Szaküzletek készletinformációja
  • Compker Tenkefürdő
    1-3 darab
  • Compker Tenkefürdő
    1-3 darab
  • Gyártói cikkszám
    2960738
  • Megjelenés
    2021-12-31
  • Garancia
    2 év

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG STICK for PC (2960738) ismertető

Önálló HOTAS Warthog joystick, az eredeti HOTAS koncepció és a világszerte benchmark repülési sim vezérlők megalkotójától: a HOTAS Cougar és a HOTAS Warthog.
HEART Hall Effect AccuRate technológia (US-szabadalom: US08471815): 3D mágneses érzékelők (Hall Effect): sebészeti precizitás, amely idővel nem csökken; 16 bites felbontás.
Levehető fogantyú, teljesen fémből készült; Az A-10C repülőbot másolata.
Összesen 19 akciógomb + egy 8 irányú „nézeti” kalap: 1 x 8 irányú „nézeti” kalap, 2 x 8 irányú sapka, 1 x 4 irányú kalap nyomógombbal, 1 x fém kettős kioldó, 2 db nyomógomb; 2 x pinkie nyomógomb.
USB-csatlakozó és frissíthető firmware; Szuperstabil, súlyozott joystick (több mint 6 font).

LEVEHETŐ FOGANTYÚ, TELJESEN FÉMBŐL KÉSZÜLT

Az alapjáról leválasztható fémlemeznek köszönhetően a HOTAS WarthogFlight Stick akár asztalon, akár pilótafülkébe szerelhető. Az aktiválási nyomás a bot gombjain és a kioldón teljesen reális.

NAGYON ÁTFOGÓ ELLENŐRZÉSEK

Összesen 19 akciógombbal rendelkezik, plusz egy 8 irányú „nézeti” kalappal: 1 x 8 irányú „nézeti” kalap, 2 x 8 irányú sapka, 1 x 4 irányú kalap nyomógombbal, 1 x fém kettős kioldó, 2 x nyomógomb, 2 x pinkie nyomógomb. A pendrive rendelkezik USB-csatlakozóval és frissíthető firmware-rel is; mi több, rendkívül stabil (több mint 6,6 font/3 kg).

A LEHETŐ LEGPONTOSABB ÉS LEGFUNKCIÓSABB JOYSTICK, AMIT KAPHAT

Rendkívüli pontosságot biztosít a HEART HallEffect AccuRate Technology mágneses érzékelőrendszerének köszönhetően: 16 bites pontosság (65536 x 65536 érték), kardáncsuklók nélkül. Sőt, a joystick gombjainak és kioldóinak megnyomása ugyanolyan nyomást igényel, mint egy tényleges repülőgépen – ez az első a joystick világában. Különös figyelmet fordítottak a párolók használatának szabadságára, a joystick fogantyúja levehető, és az alapja is levehető (lehetővé teszi a joystick felszerelését a pilótafülkébe).


THRUSTMASTER SZAKÉRTŐ REPÜLŐ ÖKOSZISZTÉMA

Ezek a termékek egy sor repülésszimulációs perifériához tartoznak, amelyek egymással együtt használhatók: egy teljes ökoszisztéma a Hotas Warthog Flight Stick, a Hotas Warthog Dual Throttles*, a TFRP kormánypedálok* és az MFD* (Multi-Functional Display) segítségével. pilótafülke panelek. Ezek az elemek a TARGET fejlett programozószoftverével** is kompatibilisek.
* Külön eladó.
** Ingyenes, letölthető a http://support.thrustmaster.com webhelyről.


TARGET FEJLETT PROGRAMOZÓSZOFTVER** SZÁMÍTÓGÉPEN

A HOTAS WARTHOG joystick halálos fegyvere TARGET (Thrustmaster Advanced pProgramming Graphical Editor) néven ismert. A TARGET egy szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Thrustmaster vezérlők tesztelését, konfigurálását és programozását. A TARGET több, mint egy interfész: egyben egy hatékony szoftveralkalmazás is, amely képes szimulálni olyan virtuális eszközöket, mint a billentyűzet, joystick, egér és így tovább, hogy szimulálja az eszközök használatához szükséges összes műveletet. Ezeket a műveleteket a fizikai vezérlők tengelyein és gombjain mérik, de egy virtuális vezérlőn keresztül továbbítják a szoftveralkalmazásokhoz.

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG STICK for PC (2960738) specifikáció

Ergonómia

Termék színeFekete

Csatlakozók és csatlakozási felületek

CsatlakozófelületUSB 2.0
Kapcsolódási technológiaVezetékes

Beviteli eszköz

EszköztípusJoystick
Támogatott játékplatformokPC
Gombok száma19
Programozható gombokIgen

Műszaki adatok

Harmonized System (HS)-kód95049080

További jellemzők

USB szükségesIgen
További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód