Hasznos információk

Mennyi idő alatt szállítunk ki?

A rendelés visszaigazolását követően általában 1-2 munkanap alatt érkezik meg a kívánt termék és vehető át telephelyünkön, vagy tudjuk a csomagot elindítani. Kivételt képeznek azok a termékek melyek telephelyünk raktárában megtalálhatók, ezek akár a rendelés napján a nyitvatartási időben átvehetők.

Milyen szállítási módok közül választhat?

Jelenleg három szállítási mód közül lehet választani:

  • Csomagküldés futárral
  • PickPack Ponton való átvétel
  • Személyes átvétel üzletünkben

Mennyibe kerül a szállítás futár szolgálattal?

A termékeket az eladó szerződéses partnere szállítja ki (GLS), de szükség esetén az eladó harmadik fél segítségét alvállalkozóként/közreműködőként igénybe veheti vagy saját maga végzi el.

A Webáruház az árunak a raktárba való megérkezést emailben jelezzük, majd a csomagolást követően a futárnak átadjuk. Erről szintén email értesítést küldünk.

  • A szállítás díja: 1.490 Ft kedvezményesen 990 Ft

Az alapdíjat a következő súly és értékhatárok növelik:

Súly felár:

0 - 15 kg - 0 Ft
15 - 20 kg - 350 Ft
20 - 25 kg - 600 Ft
25 - 30 kg - 1.000 Ft
35 - 50 kg - 1.600 Ft

50 kg felett: Egyedi ár, vagy több csomagra bontás

Utánvét felár:

1 - 150.000 Ft - 290 Ft
150.001 - 200.000 Ft - 390 Ft
200.001 - 300.000 Ft - 590 Ft

300.000 Ft-ot meghaladó utánvétes csomagot nem tudunk küldeni csak előre utalásos fizetéssel.

Speciális termékeknél előfordulhat, hogy a súlyhatárt nem haladja meg a csomag, de a maximális körméretet igen. Ebben az esetben felvesszük a vevővel a kapcsolatot egyeztetést céljából.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor ellenõrizd, annak sérülésmentességét! Amennyiben külső sérülést, tapasztalna a csomagon, akkor a futárral vetessen fel jegyzõkönyvet. Ne vegye át a csomagot és mihamarabb lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal. A futár távozása után történt, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni! Abban az esetben, ha a csomag kibontása után hiányt, sérülést tapasztal, lehetőség szerint dokmentálja fotóval, és a legrövidebb időn belül vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az info@compker.hu címen.

Mennyibe kerül a szállítás Pick Pack Pontos átvétel esetén?

A Pick Pack Pontos átvétel esetén előre utalásos, készpénzes, illetve online bankkártyás fizetés lehetséges.

  • A szállítás díja: 1.590 Ft
  • Utánvét felár: 290 Ft

A csomag maximális mérete 60x50x50cm, súlya pedig maximum 20kg lehet. Ezen értékeket meghaladó csomagokat automatikusan több csomagra bontva tudjuk küldeni, ez esetben minden egyes csomag díja további 990 Ft. Ha ez nem lehetséges, pl. csomag mérete túl nagy, a vevővel egyeztetve más szállítási módot ajánlunk.

A termék(ek) raktárba való megérkezését emailben jelezzük, majd a csomagolást követően a futárnak átadjuk, aki az átvételi pontra szállítja. Erről szintén email értesítést küldünk. Miután az átvételi pontra megérkezett a Pick Pack Pont értesítést küld, hogy a csomag átvehető.

Várható átvételi idő: Budapesten a megrendeléstől számított 2-3 munkanap, országosan a megrendeléstől számított 3-4 munkanap.

Milyen fizetési módok küzül választhat?

A megrendelt termékek vételárának kiegyenlítése átutalással / utánvétellel / készpénzben / bankkártyával lehetséges. A termékeknél kétféle eladási ár jelenik meg: "Fogyasztói ár" és "Kedvezményes ár". A "Kedvezményes ár" kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényes, amennyiben a fizetés készpénzzel az üzletben, utánvéttel a futárnál vagy átutalással történik. (Telefonon, személyesen, e-mailben és egyéb módon leadott rendelésre nem vonatkozik a "Kedvezményes ár") Ezen fizetési módokra kedvezményt biztosítunk, amely kedvezményt a "Kedvezményes ár" már tartalmazza. Minden egyéb megrendelési és fizetési módnál a "Fogyasztói ár" érvényes.

Átutalásos fizetés futárcéges átvétel és személyes átvétel estében is lehetséges, amikor a díjbekérőt elektronikus úton előre megküldjük és a számlánkra történő jóváírás után vehető(k) át termék(ek) vagy indítjuk a futárral a csomagot. Kérjük ne utaljon a számlánkra addig, amíg a díjbekérőt nem küldtük el emailben. Az átutalás megjegyzés vagy közlemény rovatban a díjbekérő Bizonylat számát feltüntetni szíveskedjen, a könnyebb azonosíthatóság érdekében. Az áru átvételekor amennyiben nem az veszi át a terméket akinek a nevére szól a számla, úgy csak meghatalmazással áll módunkban kiadni a terméke(ke)t, melyet emailben előre vagy papíron az átvételkor kérünk. A meghatalmazásnak tartalmaznia kell az Meghatalmazó nevét, A meghatalmazott nevét és egy személyi okmányának számát. Ez az eljárás mind a vevő, mind az eladó érdekeit szolgálja, hogy egy előre kifizetett termék a jogos tulajdonosához kerüljön. Az átutalásos fizetésre kedvezményt biztosítunk webáruházban történő megrendelés esetén, a kedvezményt a "Kedvezményes ár" már tartalmazza.

Utánvételes fizetés futárcéges (GLS) és "Pick Pack Pont"-os kiszállítás esetén és 200.000-Ft értékhatárig lehetséges. Az ezen értékhatárt meghaladó csomagküldéses szállítással rendelkező megrendelések esetén átutalásos fizetésre van csak lehetőség. Az utánvétes fizetésre kedvezményt biztosítunk webáruházban történő megrendelés esetén, a kedvezményt a "Kedvezményes ár" már tartalmazza.

Készpénzes fizetés személyesen, bolti átvétel esetén lehetséges. Az készpénzes fizetésre kedvezményt biztosítunk webáruházban történő megrendelés esetén, a kedvezményt a "Kedvezményes ár" már tartalmazza.

Bankkártyával az üzletben történő fizetésre bolti személyes átvétel esetén van lehetőség, de a bankkártyás fizetés esetében nem tudunk kedvezményt biztosítani (készpénzfizetési kedvezményt), így ezen árunk eltérő, melyet külön jelzünk a termékeknél. A megrendelés leadása után cégünk visszaigazoló levelet küld a vevőnek, amely tartalmazza a teljes bruttó vételárat, az esetleges kedvezményeket, valamint a szállítás költségét. Bankkártyás fizetéskor a normál "Fogyasztói ár" érvényes.

Ugrás az oldal tetejére