Menü
    Szűrők
Sony Playstation VR

Sony Playstation VR

CUH-ZVR1
126 470.- Ft
Fogyasztói ár (bruttó)*
124 000.- Ft
Kedvezményes ár (bruttó)*
db
*Kedvezményes ár: Készpénzes, valamint átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
*Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés, telefonos, email-es és az üzletben történő rendeléseknél
Garancia:
12 hónap
Elérhető:
Raktáron, azonnal
Üzletben átvehető:
Azonnal
Futár kézbesíti:
2017.04.03 (Hétfő)
PickPack Bp. / Országos:
04.03 (Hétfő) / 04.04 (Kedd)

Vár az első konzolos VR-élmény az új generációban

Míg a VR-headsetek új generációja közül a legtöbb a PC platformmal kompatibilis, teljesen a konzolos gamerek sem maradnak ki a virtuális valóság élményéből a PlayStation VR-nak köszönhetően. A jelenlegi generáció legnépesebb játékostáborát magának tudható PlayStation 4-hez is egy különleges eszközt fejleszt a Sony, ami ugyan képminőségében kénytelen lesz bizonyos kompromisszumokat kötni a PC-s versenytársakhoz képest, cserébe viszont a már meglévő hardverrel és már létező, könnyen beszerezhető kiegészítőkkel is biztosan műkdöni fog.
Ráadásul ahogy a szimpla 2D-s címek esetében, a Sony Interactive Entertainment annak érdekében is megtesz mindent, hogy a PSVR-t választó játékosok is minél több érdekes, sőt, sok esetben exkluzívan a PlayStation 4-hez kiadott headseten játszható élményben részesüljenek. A PlayStation VR szemüveg kialakítását olyan jól kiegyensúlyozottra tervezi a gyártó, hogy a súlyát annak ellenére sem érezzük majd meg, hogy a kijelző mellett egy kiegészítő processzor is helyet kap majd benne. Így a tervek szerint valóban semmi nem emlékeztet majd rá (ha nem szeretnéd), hogy nem az általad játszott játék világában, hanem saját nappalidban vagy éppen.

Minden kiegészítő a rendelkezésedre áll

Míg a PlayStation VR versenytársainak a legtöbbb létfontosságú kiegészítőt a headsettel együtt kellett kifejlesztenie, a Sony gyakorlatilag minden szükséges hardvert legyártott már korábban, a PlayStation konzolok kiegészítőjeként. Így a headset mozgásának követéséértt a PlayStation Camera lesz felelős, míg az irányításhoz nem csupán a Dualshock 4 lesz kiváló eszköz, hanem a még természetesebb játékélményért bevethetjük a PlayStation Move kontrollereket is. A játékok futtatásához szükséges rendszer pedig már ott van minden PlayStation 4-tulajdonos nappalijában, ugyanis a PlayStation VR-hoz nem lesz szükséged gépfejlesztésre.

VR-élmények, amiket máshol nem találsz meg

Ahogy minden konzol esetében, a VR-eszközök gyártóinak is nagyon fontos, hogy már a headsetek megjelenésekor bőven legyen mit játszanunk rajtuk. Erre természetesen a Sony is gondolt, így még a megjelenés előtt hónapokkal több mint 230 stúdióval kötött megállapodást, akik a PlayStation VR-ra fejlesztenek játékokat és különböző más alkalmazásokat. Így a PlayStation VR Worlds képében kapunk majd egy, a Sony által készített programcsomagot, is, ami több olyan élmény gyűjteménye, ami kiváló bevezető lesz a virtuális valóságba, de olyan exkluzívokkal is készülnek, mint a RIGS Mechanized Combat League, az Until Dawn: Rush of Blood, vagy éppen az Ace Combat 7. Ezek közül az élmények közül rengeteget megoszthatsz azokkal, akik veled vannak a nappalidban, ugyanis a headset kijelzője mellett a TV-n is látható lesz a játék képe, több játékban pedig ők maguk is részt vehetnek egy másik perspektívából.

PlayStation VR specifikációk:

Panel típusa: OLED
Felbontás: 1920x1080
Képfrissítés: 90 Hz/120 Hz
Látószög: Kb. 100 fok
Beépített hang: Nincs (3,5 mm-es jack csatlakozó)
Beépített mikrofon: Nincs (3,5 mm-es jack csatlakozó)
Kontroller: Mozgásérzékelős, trackpades Vive kontrollerek
Szenzorok: Gyorsulásmérő, giroszkóp, 360 fokos LED-es fejkövetés
Csatlakozók: HDMI, USB 2.0 USB 3.0